Elämän kantava Voima

antaa uskoa ja luottamusta omaan elämään ja iloa siitä, että minä olen!

 

"Hymy on sielun peili, josta näkee,

onko sydän on kotona."

 

 

 

Näiltä sivuilta löydät mm. :

*Ajankohtaista tietoa ainutlaatuisista Elämänhallinnan koulutuksista, jotka perustuvat Soile Raunion Maailmankaikeuden tasolta kanavoimaan kirjasarjaan, yhteistyössä suojelevien ja auttavien enkeleiden kanssa.

Kesäkurssi 28.7.22 klo 9-17.30 Helsingissä. Enemmän tietoa luettavissa kohdasta "Elämänhallinnan koulutus".

Ajankjohtaista tietoa; Maailmankaikkeuden Hyvän auttajat tarvitsevat nyt ihmiskunnan apua  enemmän kuin milloinkaan aikaisemmin. Meidän jokaisen jo ajatuksilla on suuri merkitys. Oma tahtomme on ylittämätön: Mitä enemmän ihmisiä on, jotka haluavat rauhaa, sitä nopeammin me pysyvän rauhan maapallolla saavutamme. Ajattele rauhaa usein ja sydämmelläsi. Näiden Elämänhallinnan koulutustemme kautta tuemme myös maailmanrauhan saavuttamista.

*Taivaankaaren Sanomat ovat noin kerran kuussa vastaanottamiani ajankohtaisia viestejä ihmiskunnalle Maailmankaikkeuden tasolta, löydät ne kohdasta: Taivaankaaren Sanomat , jossa voit halutessasi liittyä myös postituslistalle, joka on maksuton. Lisää tietoa kohdasta Taivaankaaren Sanomat 2022,....2019, uusin kanavointi on aina ensimmäisenä.

27.7.22 Uusin kanavointi: "Pienin askelin Hyvä tulee"

 

*Kanavoinnit Maailmankaikkeuden auttamistavalla:

Ovat Maailmankaikkeuden Auttajaenkeleiden ohjausta sinulle välittämänäni

vastauksina omiin kysymyksiisi.

Tarkemmat ohjeet näet sivulta: Kanavoinnit

*Hengen- ja tiedon messuilta lokakuussa 2022 löydät minut kolmannesta kerroksesta huone 32/6B :Tulkinnat. Teen Maailmankaikkeuden auttamistavalla tulkintoja omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Tervetuloa!

 

 

20190910_084328_edited.jpg