top of page

Elämän kantava Voima

antaa uskoa ja luottamusta omaan elämään ja iloa siitä, että minä olen!

 

"Hymy on sielun peili, josta näkee,

onko sydän on kotona."

 

 

 

Näiltä sivuilta löydät mm. :

*Ajankohtaista tietoa:

- Tämä oman Elämän Opiskelu

aloittaa ainutlaatuisen koulutussarjan perustuen Soile Raunion  kirjasarjaan, yhteistyössä suojelevien ja auttavien enkeleiden kanssa.

Ilmoittautumiset: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 045 3226 665. Lisää kohdassa "koulutus".

- Maailmankaikkeuden Hyvän auttajat tarvitsevat nyt ihmiskunnan apua  enemmän kuin milloinkaan aikaisemmin. Ajatuksillamme on suuri merkitys, sillä ajatuksillamme muovaamme sekä omaa että yhteistä tulevaisuutta. Tämä hetki on siis tärkein.  Mitä useampi meistä haluaa rauhaa, sitä nopeammin sen saavutamme maapallolle, sillä ihmisen oma tahto on ylittämätön.

Kaikki lähtee kuitenkin aina ensin itsestä ja siksi oman elämän puhdistaminen kaikesta turhasta on välttämätön. Nämä koulutukset on annettu meille jokaiselle avuksi ja kannustukseski kohti omaa ja yhteistä Hyvää elämää.

 

*Taivaankaaren Sanomat ovat noin kerran kuussa vastaanottamiani ajankohtaisia viestejä ihmiskunnalle Maailmankaikkeuden tasolta, löydät ne kohdasta: Taivaankaaren Sanomat , jossa voit halutessasi liittyä myös maksuttomalle postituslistalle. Lisää tietoa kohdasta Taivaankaaren Sanomat 2023,....2019, uusin kanavointi on aina ensimmäisenä.

Kanavoinnit Maailmankaikkeuden auttamistavalla:

Ovat Maailmankaikkeuden Auttajaenkeleiden ohjausta sinulle välittämänäni

vastauksina omiin kysymyksiisi.

Tarkemmat ohjeet näet sivulta: "Kanavoinnit"

 

 

 

 

20190910_084328_edited.jpg
bottom of page