top of page

Elämän kantava Voima

antaa uskoa ja luottamusta omaan elämään ja iloa siitä, että minä olen!

 

"Hymy on sielun peili, josta näkee,

onko sydän on kotona."

 

 

 

Näiltä sivuilta löydät mm. :

*Ajankohtaista tietoa:

Koulutuksesta oman Elämän Opiskelu I

joka aloittaa ainutlaatuisen koulutussarjan perustuen Soile Raunion  kirjasarjaan, yhteistyössä suojelevien ja auttavien enkeleiden kanssa.

Ilmoittautumiset: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 045 3116 665 tai ilmoittaustumiskaavakkeella sivulla "oman elämä Opiskelu". Lisää kohdassa "koulutus".

- Maailmankaikkeuden Hyvän auttajat tarvitsevat nyt ihmiskunnan apua  enemmän kuin milloinkaan aikaisemmin. Ajatuksillamme on suuri merkitys, sillä ne muovaavat sekä omaa että yhteistä tulevaisuuttamme. Tämä hetki on siis tärkein.  Mitä useampi haluaa rauhaa, sitä nopeammin sen saavutamme maapallolle, sillä ihmisen oma tahto on ylittämätön. Kaikki on kuitenkin vapaata ja vapaaehtoista.

Kaikki lähtee aina ensin itsestä ja siksi oman elämän puhdistaminen kaikesta turhasta, esim. asenteista ym, on välttämätön. Nämä koulutukset on annettu meille jokaiselle avuksi ja kannustukseski kohti omaa ja yhteistä Hyvää elämää sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen.

 

*Taivaankaaren Sanomat ovat noin kerran kuussa vastaanottamiani ajankohtaisia viestejä ihmiskunnalle Maailmankaikkeuden tasolta, auttavien ja suojelevien enkeleiden välittämänä meille kaikille. Löydät ne kohdasta: Taivaankaaren Sanomat, jossa voit halutessasi liittyä myös maksuttomalle postituslistalle. Lisää tietoa kohdasta Taivaankaaren Sanomat 2023,....2019, uusin kanavointi on aina ensimmäisenä.

Kanavoinnit Maailmankaikkeuden auttamistavalla:

Ovat Maailmankaikkeuden auttavien ja suojelevien enkeleidemme ohjausta välittämänäni sinulle, omiin kysymyksiisi. Katso sivu "Kanavoinnit", jossa voit myös lähettää omat kysymyksesi minulle.

Ilolla

Pirjo

 

 

 

 

 

 

 

20190910_084328_edited.jpg
bottom of page