Valokuva: Pirjo Väyrynen

Hei,

Olen elämänutelias ja kiinnostunut ennen muuta ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Siksi haluan jakaa tukeani, kokemuksiani ja osaamistani toisten elämän ja hyvinvoinnin parhaaksi.

Nyt olen eläkkeellä ja nautin mummina olosta, mutta aikaa on myös auttaa sinua.

Olen elämänikäinen opiskelija, nähnyt elämää ja ollut monessa mukana, niin sairaalamaailmassa kuin opetuksenkin saralla. Tartun mielelläni eteen tuleviin mahdollisuuksiin ja olen tutustunut jo omankin perheeni kautta eri kulttuureihin, elämän moninaisuuteen, rikkauteen ja kauneuteen. Elämänkokemukseni ja kaiken oppimani kautta pystyn tukemaan monia ihmisiä monenlaisissa tilanteissa, aina syntymästä lähtien eri elämänvaiheisiin, aina tästä elämästä rajan toiselle puolelle siirtymiseen.

 

Elämä on tarkoitettu iloksi meille jokaiselle, ettemme omiin murheisiimme kaatusi ja lannistuisi. Monet lukot ovat avattavissa. Kaikessa tarvitaan kuitenkin oma osuus, sillä mikään ei tipahda valmiina tarjottimella. Sen olen oppinut myös oman elämäni kautta.

Uskon elämän oikeudenmukaisuuteen ja siihen, että emme elä vain kertakäyttöelämää. Muuten ei elämämme olisi oikeudenmukaista, jos meille ei olsi annettu mahdollisuutta oppia niitä asioita, joita on tarkoitus oppia. Siis jatkuva oppimnen ja itsemme ymmärtämisen lisääminen avaa myös uusia ovia.

Ihmisten kanssa työskentely on mielestäni erittäin kiinnostavaa ja opettavaa myös itselleni. Lähtökohtanani on toisten arvostaminen ja olen elämän varrella oppinut myös sen, että mitä enemmän ymmärrän itseäni, sen enemmän voin antaa myös toisille. Sillä yhdessä me opimme ja toisiamme arvostaen ja kunnioittaen etenemme. Elämän erilaisuus on loputon rikkaus ja ilon aihe. Eheäksi ihmiseksi olemme jokainen matkalla ja siinä haluan olla tukemassa myös omaa matkaasi.

 

Ilolla

Pirjo

sairaanhoitaja, esh-kätilö

sh. opettaja, TTM,

imetyskouluttajakouluttaja

Elämänhallinnan kouluttaja

 

 

 

 

 

 

 

                                 

 

​​

I

'