Vauvaperheiden imetysohjaus

Lämpimät onnittelut uuden ihmistaimen tulosta

kotiinne. Jokainen lapsi on uusi ihme ja asettaa

aikuiset myös uuteen ja erilaiseen tilanteeseen,

on lapsi sitten kuinka mones tahansa. Jokainen

heistä on oma pieni yksilönsä yksilöllisine tarpeineen. Mikä toimii yhdelle vauvalle, ei aina suju juuri tämän vauvan kanssa. Jokaisen vauvan vanhemmat joutuvat löytämään juuri tälle vauvalle ja perheelle parhaat tavat toimia yhdessä.

Vauva on rakastettavaksenne annettu sekä iloittavaksi.

Sairaalassa oloaika on tänä päivänä kovin lyhyt ja kaukana ovat ne ajat, jolloin symnnytyksen jälkeen sai olla sairaalassa niin pitkään, että äiti vauva ehtivät saada imetyksestä onnistumisen kokemuksia, jolloin kotiinkin paluu tuntui varmemmalta.

Haluan olla vauvaperheiden apuna jakamassa omaa kokemustani. Olen koulutukseltani kätilö, kätilötyön lehtori ja myös imetyskouluttajien  kouluttaja. Vapaaehtoisena doulana toimin myös useita vuosia. Nyt pienet lapsenlapseni ovat  iloni aiheita ja olen kiitollinen siitä, että olen saanut kuulua heidän elämäänsä, nähdä pienten ihmisten kasvamisen ihmeen ja kasvaa edelleen heidän mukanaan.

Olen valmis antamaan konkreettista käytännön tukea juuri tämän vauvan tarpeisiin erityisesti imetystilanteissa. Aikatauluija voidaan sovittaa joustaviksi. Kotikäynnit ovat mahdollisia, tai voidaan tavata sovitusti myös muualla. Palvelu on maksullista, ensimmäinen tunti 30€ (sisältää 24% alv on 7.20€), seuraavat tunnit ja mahdolliset jatkokäynnit 20€ tunnilta, matkoista sovitaan erikseen. Minuun saat yhteyden soittamalla 0453116665 tai laittamalla sähköpostia: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com

Tyytyväinen vauva auttaa vanhempia iloitsemaan vauvastaan ja jaksamaan arjessa. Vauva-aika on ainutlaatuinen vaihe koko perheen elämässä.

Lämmöllä

Pirjo Aurora