Valokuvat: Pirjo Väyrynen

ENKELTEN VALTAKUNNAN AVAIN KOULUTUSPÄIVÄ

24.10.20 klo 9-17 Helsingin keskustassa

Toteutetaan pienimuotoisena, enintään neljä osallistujaa, koronan varotoimenpiteet huomioiden

Selätä epävarmuus tulevasta, turvattomuus omasta ja läheisten elämästä, pelot ja ennakoimattomuus. Kaikki on voitettavissa. Sillä Enkelit jakavat oman elämänsä tavan elää. He auttavat meitä näkemään näin sen, mitä voimme omassa elämässämme muuttaa ja korjata Hyvän tavaksi elää, jo tässä elämässämme.

 

Tämän olen käynyt läpi oman elämäni käännekohdassa, jolloin tajusin, etten halua enää elää sellaista elämää, jota elin. Tästä alkoi elämäni muutostyö, joka edelleen jatkuu. Tällä matkalla olen oivaltanut, että elämä on jatkuvaa oppimista ja opettelemista silloin, kun oman elämän haluaa muuttaa Hyvän elämäksi.

 

Päivään tarvitset Soile Raunion kirjan Enkelten Valtakunnan avain (kirjan 466 s, voi ostaa myös paikanpäältä 40€) muistiinpanovälineet ja eväät.

Aloita kanssamme oman elämäsi muutosmatka kohti selkeyttä ja rohkeutta, että tunnistat ja tunnet oman totuudellisen tahtosi ja vaikutat oman elämäsi kehittymiseen omilla valinnoillasi kohti sitä elämää, joka on sinun elämäksesi tarkoitettu.

Koulutuspäivän ja sitä seuraavan nettiopiskelun kokonaishinta on 160€ josta Alv 38,4€, koulutuksen kokonaispituus on noin vuosi. Koulutus maksetaan, kun olet saanut varmistuksen mahtumisestasi koulutuspäivään sekä lisätiedot.

IIlmoittaudu/ kysy: 045 311 6665, pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.10.20

 

Odotan sinua ilolla

Pirjo Väyrynen, Elämänhallinnan kouluttaja

Elämän kantava Voima

 

Tämä koulutus on tilattavissa myös muille paikkakunnille, kun osaanottajia on sitovasti 4 henkeä. Hintaan lisätään syntyvät kustannukset, jotka jaetaan osanottajien lukumäärällä.

 

ELÄMÄMME ENKELTEN KOKEMANA keskusteluillat

Haluatko kuulla, miten enkelit näkevät ja kokevat elämämme ja miten he ovat valmiita auttamaan meitä niin, että voimme helpottaa omaa elämäämme, jos olemme valmiit yhteistyöhön.

Milloin:  tulossa  myöhemmin

Missä: Era Novassa, Kasarminkatu 2, Helsinki

Oviraha 5€

Ei tarvitse ilmoittautua.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!

​PERHEJUHLAT

Olen mielelläni tukenanne perheen erilaisissa tapahtumissa, toivomuksianne ja omaa haluanne kunnioittaen.

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan: 0453 116 665 tai pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com

Lämmöllä

Pirjo Väyrynen

Elämänhallinnan kouluttaja

Elämän kantava Voima

 

Opiskelijapalautteita:

 

Koulutuspäivä oli todella mielenkiintoinen,selkeä ja kiinnostava.
Käytiin kirjaa läpi eri kysymysten kautta. Koulutuspäivä avasi hyvin minulle vastauksia, jotka olivat minulle tarpeellisia.
Kirjasta sain itselleni selkeää apua,miten voi kysyä Enkeleiltä asioita ja apua kehittämään itsetuntemusta haastellisten asioiden ymmärtämisiin ja käymään niitä läpi.
Aloitan nyt työskentelemään kirjan kanssa käymällä läpi 3-4 lukua viikottain, miten ne liittyy elämääni ja lähetän palautteen viikoittain Pirjolle.Uskon,että tämä kirjan kanssa työskentely avaa ja kehittää minua.
Pirjo on ihanan rauhallinen ja peruusteellinen ja selkeä Enkelin Valtakunnan avain kouluttaja.
Kiitos oikein paljon Pirjo koulutuksesta,oli kiva päivä.

Helen Varvikko

 

Löysin tämän kirjasarjan opiskeluilmoituksen Henkinen kehitys lehdestä. Tiesin heti, että se on sitä mitä olen etsinyt.

Tämä kirja opettaa konkreettisesti, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enää en voi tehdä asioita ajattelematta mitä se vaikuttaa kokonaisuuteen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, joka haluaa oikeasti muuttaa elämänsä ja oman olotilan hyväksi.

 

Pirkko Suomela