Valokuvat: Pirjo Väyrynen

#ELÄMÄNHALLINNAN KOULUTUKSET 2021:#

"Sillä mitä on elämänne juuri nyt? Onko siinä ahdistusta, onko siinä pelkoa tulevasta, onko epäjärjestystä ja kiirettä aina ahdistuneisuuden olotilaan asti? Mikäli vastaatte edes yhteenkin kohtaan  kyllä, olette silloin opetuksemme tarpeessa, mikäli näin sanoessamme sen voitte oikein todella ymmärtää, joka siis tarkoittaa sisäistä tunnistamista ja sen tarpeen esille nostamista, joka kertoo omasta halustanne kehittää omaa elämäänne. Sillä oma elämänne on teille jokaiselle kaikkein tärkein elämä, eikö niin, miksi ette silloin antaisi sille mahdollisuutta tulla mukaan oman elämänne opiskeluun oikein todella, askel kerrallaan ja asia kerrallaan, sillä muuta ei tarvita, kuin oma halu kehittää ja parantaa oman elämänne laatua, niin kuin olemme opettamassa ja teitä jokaista ohjaamassa."(Soile Raunion kanavoimasta kuukausikirjeestä 2012)

Kuulin kutsun: Elämäni vähättelystä on ollut pitkä tie itseni ja elämäni arvostamiseen, joka kasvoi enkelten jakamasta viisaudesta ja tuesta, josta sain ja saan edelleen poimia tarvitsemani.

Soile Raunion kanavoimaan, ainutlaatuiseen kirjaan ENKELTEN VALTAKUNNAN AVAIN liittyvä koulutuspäivä ja nettiopiskeluna jatkuva opiskelu alkaa Helsingin keskustassa. Tämä koulutus johtaa asia ja askel kerrallaan oman elämän hallintaan.

 

*Enkelten Valtakunnan avain kirja, muistiinpanovälineet ja omat eväät mukaan.

 

- Kirjaa on muutama kappale vielä jäljellä, hinta 45€ (466s) - tämä kirja ei ole ulkoa opeteltava, vaan sovellettavissa arjen tilanteisiin, jotka muuttavat asia ja askel kerrallaan omaa elämää kohti Hyvän elämää, eli kohti tasapainoista, tyytyväistä elämää.

Koulutuspäivän  ja nettiopiskelun hinta yhteensä

180€ (sis. Alv. 24% 43.20€), jolloin kirja hankitaan itse. Kirjat saatavana myös ruotsinkielisenä Änglarikets nyckel esim. Era Novasta.

TÄMÄ KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN MYÖS MUILLA PAIKKAKUNNILLA, kun sitovasti ilmoittautujia on vähintään 4 henkilöä, jolloin maksun määräytymiseen vaikuttaa myös kustannukset (tilan vuokra, matkat ym. jaettuna osaanottajien lukumärällä).

 

 

JATKUVA ILMOITTAUTUMINEN: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 0453116665. Turvaohjeet huomioidaan  järjestelyissä.  

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuneille tarkennetaan koulutuksen ajankohta ja lisätiedot.

Ilolla toivotan sinut tervetulleeksi elämäsi tärkeimmälle matkalle, 

Pirjo Aurora

Elämänhallinnan kouluttaja

Maailmankaikkeuden yliopisto

 

 

 

 

 

Opiskelijapalautteita:

 

Koulutuspäivä oli todella mielenkiintoinen,selkeä ja kiinnostava.
Käytiin kirjaa läpi eri kysymysten kautta. Koulutuspäivä avasi hyvin minulle vastauksia, jotka olivat minulle tarpeellisia.
Kirjasta sain itselleni selkeää apua,miten voi kysyä Enkeleiltä asioita ja apua kehittämään itsetuntemusta haastellisten asioiden ymmärtämisiin ja käymään niitä läpi.
Aloitan nyt työskentelemään kirjan kanssa käymällä läpi 3-4 lukua viikottain, miten ne liittyy elämääni ja lähetän palautteen viikoittain Pirjolle.Uskon,että tämä kirjan kanssa työskentely avaa ja kehittää minua.
Pirjo on ihanan rauhallinen ja peruusteellinen ja selkeä Enkelin Valtakunnan avain kouluttaja.
Kiitos oikein paljon Pirjo koulutuksesta,oli kiva päivä.

Helen Varvikko

 

Löysin tämän kirjasarjan opiskeluilmoituksen Henkinen kehitys lehdestä. Tiesin heti, että se on sitä mitä olen etsinyt.

Tämä kirja opettaa konkreettisesti, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enää en voi tehdä asioita ajattelematta mitä se vaikuttaa kokonaisuuteen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, joka haluaa oikeasti muuttaa elämänsä ja oman olotilan hyväksi.

 

Pirkko Suomela