Valokuvat: Pirjo Väyrynen

ELÄMÄNHALLINNAN KOULUTUKSET 2021:

Elämäni vähättelystä pitkä tie itseni ja elämäni arvostamiseen kasvoi enkelten jakamasta viisaudesta, josta sain ja saan edelleen poimia tarvitsemani.

ENKELTEN VALTAKUNNAN AVAIN kirjaan liittyvä koulutuspäivä ja nettiopiskeluna jatkuva opiskelu ohjaa  sinut hallitsemaan omaa elämääsi asia ja askel kerrallaan niin, että elämäsi kivijalka rakentuu vahvaksi ja sortumattomaksi ja saat vähitellen oman elämäsi hallintaasi.

Jatkuva ilmoittautuminen: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 0453116665. Koronaohjeistus huomioiden koulutuspäivä pienryhmässä (3-6 henkilöä) turvallisesti, Helsingin keskustassa. Ilmoittautuneille tarkennetaan koulutuksen ajankohta ja lisätiedot.

Koulutuspäivään tarvitset: kirjan, muistiinpanovälineet ja eväät.

Kirja: Soile Raunio: Enkelten Valtakunnan avain, Era Nova, netin kautta, divarista, tilaamalla kirjastosta tai ostamalla koulutuksen yhteydessä.

Hinta koulutuskokonaisuudelle, koulutuspäivä ja nettiopiskelut:     150€ (sisältää Alv 36€), opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 100€, (sisältää Alv 24% 24€). Maksa vasta kun olet saanut varmistuksen paikastasi. K Kirja koulutuspäivän yhteydessä 45€.

Ilolla toivotan sinut tervetulleeksi

Pirjo Väyrynen

Elämänhallinnan kouluttaja

ELÄMÄMME ENKELTEN SILMIN illat 18-19

Helsingin keskustassa, koronarajoitukset huomioiden.

Oviraha 10€.

Koronan takia etukäteisilmoittautuminen: Pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 0453116665

Päivämäärät tarkentuvat ilmoittautumisten mukaan,

josta ilmoittautuneet saavat varmistuksen.

ERILAISET PERHETILAISUUDET

Ota yhteyttä: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 0453116665

Opiskelijapalautteita:

Koulutuspäivä oli todella mielenkiintoinen,selkeä ja kiinnostava.
Käytiin kirjaa läpi eri kysymysten kautta. Koulutuspäivä avasi hyvin minulle vastauksia, jotka olivat minulle tarpeellisia.
Kirjasta sain itselleni selkeää apua,miten voi kysyä Enkeleiltä asioita ja apua kehittämään itsetuntemusta haastellisten asioiden ymmärtämisiin ja käymään niitä läpi.
Aloitan nyt työskentelemään kirjan kanssa käymällä läpi 3-4 lukua viikottain, miten ne liittyy elämääni ja lähetän palautteen viikoittain Pirjolle.Uskon,että tämä kirjan kanssa työskentely avaa ja kehittää minua.
Pirjo on ihanan rauhallinen ja peruusteellinen ja selkeä Enkelin Valtakunnan avain kouluttaja.
Kiitos oikein paljon Pirjo koulutuksesta,oli kiva päivä.

Helen Varvikko

Löysin tämän kirjasarjan opiskeluilmoituksen Henkinen kehitys lehdestä. Tiesin heti, että se on sitä mitä olen etsinyt.

Tämä kirja opettaa konkreettisesti, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enää en voi tehdä asioita ajattelematta mitä se vaikuttaa kokonaisuuteen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, joka haluaa oikeasti muuttaa elämänsä ja oman olotilan hyväksi.

Pirkko Suomela