Valokuvat: Pirjo Väyrynen

#ELÄMÄNHALLINNAN KOULUTUKSET 2021:#

Tämä on sinun tilaisuutesi tarttua oman elämäsi parannustyöhön, jolloin sinun ei tarvitse enää pelätä ja jännittää sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, vaan nauttia jokaisesta päivästäsi ja nukkua yösi rauhassa. Sillä turvassa olet ja elämä kulkee Hyvän suuntaan, kun annat sille itse mahdollisuuden siihen.

ENKELTEN VALTAKUNNAN AVAIN  kirjan mukainen KOULUTUSPÄIVÄ tähtää omaan hyvinvointiin ja elämän hallintaan. Tässä koulutuksessa rakennetaan kivijalka oman elämäsi  perustaksi, että opit luottamaan itseesi ja oman elämsi kantavaan voimaan, jolloin elämä on sinun elämäsi, eikä enää toistenne ohjaamaa. Silloin kun elämä on sinun omasi, nautit ja iloitset siitä.

Koulutuspäivän jälkeinen oman elämän opiskelu jatkuu netin kautta. Koulutuksen päivämäärä tarkentuu ilmoittautumisten mukaan.

 

Varaa paikkasi: 045 3116 665 tai pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com

Hinta 200€, joka sisältää myös oppikirjan. Koulutuspäivä  maksetaan etukäteen tilille, kun olet saanut varmistuksen mahtumisestasi koulutukseen, tili: Pirjo Väyrynen FI 2739 39001719 7450, koulutuspäivä OEO1

Koulutuspäivään tarvitset: Avoimen mielen, muistiinpanovälineet sekä omat eväät. Lisäksi kahvia, teetä ja hedelmää tarjolla.

Sinun elämäsi ja hyvinvointisi on tärkein mitä sinulla on!

Lämpimästi tervetuloa!

ilolla

Pirjo Aurora

Elämänhallinnan kouluttaja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Soile Raunion kanavoimaan, ainutlaatuiseen kirjaan ENKELTEN VALTAKUNNAN AVAIN liittyvä koulutuspäivä ja nettiopiskeluna jatkuva opiskelu alkaa Helsingin keskustassa. Tämä koulutus johtaa asia ja askel kerrallaan oman elämän hallintaan.

*Enkelten Valtakunnan avain kirja, muistiinpanovälineet ja omat eväät mukaan.

- Kirjaa on muutama kappale vielä jäljellä, hinta 45€ (466s) - tämä kirja ei ole ulkoa opeteltava, vaan sovellettavissa arjen tilanteisiin, jotka muuttavat asia ja askel kerrallaan omaa elämää kohti Hyvän elämää, eli kohti tasapainoista, tyytyväistä elämää.

Koulutuspäivän  ja nettiopiskelun hinta yhteensä sisältäen Alv 24% noin 200€. Hintaan vaikuttaa se hankkiiko itse kirjan sekä koulutuspaikka. 

 Kirjat saatavana myös ruotsinkielisenä Änglarikets nyckel esim. Era Novasta. Tehtävät voi tehdä myös ruotsinkielellä vaikka opetuskieli on suomi.

TÄMÄ KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN MYÖS MUILLA PAIKKAKUNNILLA, kun sitovia ilmoittaumisia on vähintään 4 henkilöä, jolloin maksun määräytymiseen vaikuttaa myös kustannukset (tilan vuokra, matkat ym. jaettuna osaanottajien lukumärällä).

JATKUVA ILMOITTAUTUMINEN: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 0453116665. Turvaohjeet huomioidaan  järjestelyissä.  

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuneille tarkennetaan koulutuksen ajankohta ja lisätiedot.

Ilolla toivotan sinut tervetulleeksi elämäsi tärkeimmälle matkalle,

Du är varmt välkommen med! 

Pirjo Aurora

Elämänhallinnan kouluttaja

Maailmankaikkeuden yliopisto

 

 

 

 

Opiskelijapalautteita:

 

Koulutuspäivä oli todella mielenkiintoinen,selkeä ja kiinnostava.
Käytiin kirjaa läpi eri kysymysten kautta. Koulutuspäivä avasi hyvin minulle vastauksia, jotka olivat minulle tarpeellisia.
Kirjasta sain itselleni selkeää apua,miten voi kysyä Enkeleiltä asioita ja apua kehittämään itsetuntemusta haastellisten asioiden ymmärtämisiin ja käymään niitä läpi.
Aloitan nyt työskentelemään kirjan kanssa käymällä läpi 3-4 lukua viikottain, miten ne liittyy elämääni ja lähetän palautteen viikoittain Pirjolle.Uskon,että tämä kirjan kanssa työskentely avaa ja kehittää minua.
Pirjo on ihanan rauhallinen ja peruusteellinen ja selkeä Enkelin Valtakunnan avain kouluttaja.
Kiitos oikein paljon Pirjo koulutuksesta,oli kiva päivä.

Helen Varvikko

 

Löysin tämän kirjasarjan opiskeluilmoituksen Henkinen kehitys lehdestä. Tiesin heti, että se on sitä mitä olen etsinyt.

Tämä kirja opettaa konkreettisesti, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enää en voi tehdä asioita ajattelematta mitä se vaikuttaa kokonaisuuteen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, joka haluaa oikeasti muuttaa elämänsä ja oman olotilan hyväksi.

 

Pirkko Suomela