Valokuvat: Pirjo Väyrynen

Tältä sivulta  löydät tietoa Elämänhallinnan Koulutuksista
Jos
vihdoinkin oma vuorosi on huolehtia omasta hyvinvoinnistasi
 

Työpaineet, lasten tarpeet, lisääntyvät vaatimukset, ainainen riittämättömyys ja jatkuvat kompromissit ja, ja, ja, ja olivat nujertaa minut. Joku muutos oli tultava elämääni. "Törmäsin" Enkelten Valtakunnan avain koulutukseen ja tartuin siihen. Se osoittautui maailmankaikkeuden- tasolta tulevaksi ymmärrykseni avaamiseksi jokapäiväisistä asioista, niiden taustoista sekä vaikutuksista omaan elämääni. Onneksi, sillä en ole mikään "uskonnollinen" tyyppi vaikka uskonkin Hyvän olemassaoloon ja siihen, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä.

 

Hyvä tietää, että mikään hyvä ei kuitenkaan tule pysyväksi ilman omaa osuutta. Voin rehellisesti sanoa, että elämäni on nyt omassa hallinnassani, on muuttunut ja edelleen muuttuu aina vain paremmaksi. Hyväksyn itseni tällaisena, sillä ymmärrän jo, etten voi olla täydellinen tai jonkun toisen kaltainen, vaikka mitä tekisin. Olen paras mahdollinen tässä hetkessä ja se riittää sillä huomiseen olen oppinut taas lisää.

 

Olen varannut koulutuspäivämme 15.2.20 klo 9-17 Helsingin keskustasta. Kahdeksan ensimmäistä sitovasti ilmoittautujaa mahtuvat mukaan. Kysy lisää/ilmoittaudu: pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 045311 6665 Koulutus on maksullinen, sitoutumaton, vapaaehtoinen ja omaa haluasi kunnioittavaa.

Tämä koulutus auttaa sinut ottamaan oman elämäsi asia ja askel kerrallaan pysyvästi  hallintaasi, jolloin elät sitä elämää, joka sinulle on takoitettu etkä laita elämääsi enää sivuun odottamaan parempia aikoja. Sinun elämäsi on tässä ja nyt.
 
 Opittavaa harjoitellaan edelleen netin kautta kohti kokonaisvaltaista elämän hallintaa. 
Käytämme S. Raunion kaknavoimaa kirjaa Enkelten Valtakunnan avain , jonka voi sisällyttää koulutuksen kokonaishintaan 180E,  tai kirjan voi hankkia itse, jolloin kulutuksen hinta on 140€.
Puolet maksetaan, kun olet sitovasti ilmoittautunut ja loput kuukauden sisällä koulutuspäivästä.

Päiväån tarvitset:

*kirjan  Soile Raunio: Enkelten Valtakunnan avain 
*muistiinpanovälineet, eväät 
Sydämellisesti tervetuloa !
************************************
Koulutuspäivä on mahdollista sopia muillekin pikkakunnille, kun on vähintään neljä sitovasti ilmoittautunutta. Hintaan vaikuttaa silloin syntyneet kustannukset perusmaksun lisäksi .

 

 

 

Opiskelijapalautteita:

 

" Enkelit ovat pitkään minua kiinnostaneet ja olen tuntenut heidän läsnäolon ja sen takia päätin tulla kurssille.
Tykkäsin tällaisesta yhden päivän workshopista. Siinä elämäntilanteessa ei ollut mahdollisuutta sitoutua pidempään kurssi jaksoon.
Enkeleistä on tullut enemmän ja enemmän osa arkipaivääni. Omiin henkisiin ja mielen askarruttaviin kysymyksiin olen saanut vastauksia"

 

Tiina Mäenpää

Minä löysin tämän kirjasarjan opiskeluilmoituksen Henkinen kehitys lehdestä. Tiesin heti, että se on sitä mitä olen etsinyt.

Olen nähnyt, että henkinen kasvu vaatii oman itsen muuttamista ja kaikki mitä ajattelen on tärkeää. Sydän täytyy olla kaikessa mukana. Tämä kirja opettaa konkreettisesti, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enää en voi tehdä asioita ajattelematta mitä se vaikuttaa kokonaisuuteen.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, joka haluaa oikeasti muuttaa elämänsä ja oman olotilan hyväksi.

 

Pirkko Suomela